Млеко за чистење на лице 90 гр. Женфеи

995,00 ден

Внимателно ги отстранува шминката и нечистотиите од кожата. Го подобрува нивото на влажност на кожата и ја прави помека и поеластична.

Споделете го продуктот

Опис

Внимателно ги отстранува шминката и нечистотиите од кожата. Го подобрува нивото на влажност на  кожата и ја прави помека и поеластична.

 

Примена:

  • Измешајте мала количина од млекото на дланка со топла вода, потоа нанесете на лицето и вратот со масажни движења и на крај исплакнете темелно со вода.

 

Резултатот е  пријатно чувство и свежина на кожата без чувство на затегнатост!

 

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.