Масло против назален застој „Light breath“

1.513,00 ден

Според традиционалната источна медицина, „chi“ енергијата е здив на самиот живот.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Според традиционалната источна медицина, „chi“ енергијата е здив на самиот живот. Правилната циркулација на chi енергија во човечкото тело е предуслов за здравје и долговечност. Еден од основните начини на кој chi влегува во нашето тело е со дишење слободно низ носот. Ако носот е затнат, слободниот проток на chi е оштетен. Источните мудреци верувале дека ако циркулацијата на енергијата е нарушена во телото, лицето ќе се разболи. Масажното масло за запушениот нос ви помага да уживате во секој здив. Мешавината на етерични масла во составот на производот ќе ви овозможи да го отпуштите носот и да придонесете за нормално дишење.

ПРИМЕНА:
Се нанесува мешавина од есенцијални масла на врвот и страните на носот со масивни движења 2-3 пати на ден. Избегнувајте контакт помеѓу маслото и осетливата кожа под носот.