Маска за лице и врат Snail secret

250,00 ден

Маската има подмладувачки ефект со обновување на природните функции на кожата. Смирува воспаленија и иритации, ја пегла кожата, ја намалува појавата на брчки и активно ја навлажнува кожата. Маската е наменета за повеќе употреби.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Маската има подмладувачки ефект со обновување на природните функции на кожата. Смирува воспаленија и иритации, ја пегла кожата, ја намалува појавата на брчки и активно ја навлажнува кожата. Маската е наменета за повеќе употреби.