Маскара – Mega Lash

953,00 ден

Што би дале за да имате долги трепки? Пробајте ја маскарата Mega Lash-Extension од TianDe и ќе бидете воодушевени од резултатот!

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Што би дале за да имате долги трепки?
Пробајте ја маскарата Mega Lash-Extension од TianDe и ќе бидете воодушевени од резултатот!
Не само што лесно и брзо ги продолжува дури и најмалку видните трепки, туку и ги третира внимателно – затоа што маскарата содржи зајакнувачки витамински комплекс.
Удобната силиконска четка совршено ги одделува и на тој начин им дава природен ефект.

Благодарение на својот долготраен состав, маскарата ќе ви трае цел ден.