Маскара Galaxy Volume 5D

1.439,00 ден

Galaxy Volume 5D маскара функционира како пет производи: – волумен без тежина – дури и ако поставите два слоја на трепките тие ќе изгледаат беспрекорно; – идеална сепарација – четката со тврди влакненца не ги слепува трепките; – бидете сигурни дека заоблените трепки ќе останат до крајот на денот! – неверојатна должина луксузен изглед; – нежна грижа – вашите трепки ќе изгледаат прекрасно!

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Galaxy Volume 5D маскара функционира како пет производи:

– волумен без тежина – дури и ако поставите два слоја на трепките тие ќе изгледаат беспрекорно;
– идеална сепарација – четката со тврди влакненца не ги слепува трепките;
– бидете сигурни дека заоблените трепки ќе останат до крајот на денот!
– неверојатна должина луксузен изглед;
– нежна грижа – вашите трепки ќе изгледаат прекрасно!