Масажер за стапала

683,00 ден

Современиот живот бара од луѓето да се движат секој ден. Главната напнатост доаѓа во нивните нозе. Добра масажа на нозете на крајот на денот е одлично средство за релаксирање и ослободување од тензијата.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Современиот живот бара од луѓето да се движат секој ден. Главната напнатост доаѓа во нивните нозе. Добра масажа на нозете на крајот на денот е одлично средство за релаксирање и ослободување од тензијата.

Масажерот има 12 ротирачки ролери во 3 реда.