Масажен ролер за лице

500,00 ден

Масажерот ја измазнува и ја затегнува кожата на лицето, го спречува формирањето на „втората брада“.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Масажерот ја измазнува и ја затегнува кожата на лицето, го спречува формирањето на „втората брада“. Ги доведува мускулите до тонусот, ја активира циркулацијата на кожата, ја подобрува бојата на лицето. Само 7 – 10 минути масажа на ден дава јасен ефект после 3 до 4 недели.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.