Лосион за чистење на лице Fucoidan

1.082,00 ден

Остранува остатоците од шминката. Ја хидратира и ја смирува кожата. Ја подобрува ефикасноста на кремата која ќе се нанесе по негова употреба за 20-30%. Фукоза+ Хијалуронска киселаина- навлажнува + Витамин Б5-подмладува +Екстракт на хамамелис- ги затегнува порите.

Споделете го продуктот

Опис

Остранува остатоците од шминката. Ја хидратира и ја смирува кожата. Ја подобрува  ефикасноста на кремата која ќе се нанесе по негова употреба за 20-30%. Фукоза+ Хијалуронска киселаина- навлажнува + Витамин Б5-подмладува +Екстракт на хамамелис- ги затегнува порите.