Лепенки за кожа склона кон акни

690,00 ден

Лепенките за кожа склона кон акни се вредно откритие за оние кои треба што побрзо да се ослободат од овој проблем.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Лепенките  за кожа склона кон акни се вредно откритие за оние кои треба што побрзо да се ослободат од овој проблем. Тие помагаат да се забрза процесот :
– на отстранување на акните
– заштита на  проблематичните области на кожата од  бактерии однадвор, што помага за брзо отстранување на проблемот
– регенерација на  епидермисот на кожата
– прикривање на несовршеностите
Лепенките се направени од материјал кој е практично невидливи за кожата. Тие можат да се користат на кој било дел од лицето, во било кој дел на денот.
Едно пакување содржи 36 лепенки: 12 лепенки со дијаметар од 12 mm и 24 лепенки со дијаметар од 8 mm. Изберете лепенка според големината на проблематичната област.
ПРИМЕНА:
Пред нанесување на лепенката исчистете ја кожата потоа,одвојте  ја лепенката од заштитната основа и нанесете ја на проблематичните области на кожата .
Лепенката може да се користи до 6 часа.