Ленти за нос

105,00 ден

Дизајнирани за длабоко, брзо и ефикасно чистење на носот од црнки (контаминирани пори и акни). Ја нормализира активноста на лојните жлезди. ПРИМЕНА: Извадете ја заштитната обвивка и нанесете ја лентата на чиста, влажна површина. Отстранете ја по 10-15 минути. Користете колку што е потребно 1-3 пати неделно.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Дизајнирани за длабоко, брзо и ефикасно чистење на носот од црнки (контаминирани пори и акни). Ја нормализира активноста на лојните жлезди.

ПРИМЕНА:
Извадете ја заштитната обвивка и нанесете ја лентата на чиста, влажна површина. Отстранете ја по 10-15 минути. Користете колку што е потребно 1-3 пати неделно.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.