Лак за нокти 10 мл

363,00 ден

Линијата за лак за нокти од TianDe има широка палета на нијанси. Секој лак има долготраен ефект и брзо сушење. Прекрасен долготраен ефект до 7 дена. Првиот слој се суши за неколку секунди. Измислите нови комбинации, без ограничување на вашата фантазија – богатата палета од 15 неверојатни нијанси на лакови.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Линијата за лак за нокти од TianDe има широка палета на нијанси. Секој лак има  долготраен ефект и брзо сушење. Прекрасен долготраен ефект до 7 дена. Првиот слој се суши за неколку секунди. Измислите нови комбинации, без ограничување на вашата фантазија – богатата палета од 15 неверојатни нијанси на лакови.