Лабела за усни

270,00 ден

Обезбедува нежна грижа и заштита благодарение на пчелиниот восок. Ефикасно ги спречува сувите усни и ги штити од пукање. Дава мал сјај на усните и има пријатен мирис.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Обезбедува нежна грижа и заштита благодарение на пчелиниот восок. Ефикасно ги спречува сувите усни и ги штити од пукање. Дава мал сјај на усните и има пријатен мирис.