Крпа-чистач “2 во 1”

695,00 ден

Дали сакате да ја вратите чистотата во вашата куќа со минимум време и физички напори?

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Дали сакате да ја вратите чистотата во вашата куќа со минимум време и физички напори?

Универзалното уништување на двострано чистење ќе ви помогне да ги извршите домашните работи брзо и ефикасно.

-микрофибер мека страна – за чистење на која било површина од нечистотија, прашина и маснотии.

-чистач со тврда страна, но еластични ребра – да се отстранат тврдокорните дамки од површината.

Крпата ќе ви помогне при чистење  во кујната,  во дневната соба и бањата.

Специјална ткаенина:

-апсорбира нечистотија и влага;

-не остава дамки;

-употреба за долг период.

Ткаенината е ефикасна дури и без употреба на тврди хемикалии, доколку е потребно, можете да користите мек детергент (природен сапун).

ПРИМЕНА:

За чистење на која било површина од нечистотија, прашина, маснотии, итн, избришете ја со меката страна на крпата. Користете детергент доколку е потребно.

Измијте ја одделно од другите ткаенини. Не ја пеглајте и немојте да ја сушите на радијаторите.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.