Крпа-чистач “2 во 1”

646,00 ден

Дали сакате да ја вратите чистотата во вашата куќа со минимум време и физички напори?

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Универзалната двострана крпа ќе ви помогне да ги извршите домашните работи брзо и ефикасно.

микрофибер мека страна – за чистење на која било површина од нечистотија, прашина и маснотии.

чистач со тврди, но еластични ребра – за чисти површини во домот.

Крпата ќе ви помогне при чистење и во кујната, и во дневната соба и бањата.

Специјално ткаени ткаенини:

-апсорбира нечистотија и влага;

-не остава дамки;

-долг работен век.

Ткаенината е ефикасна дури и без употреба на тврди хемикалии, доколку е потребно, можете да користите мек детергент (природен сапун).

ПРИМЕНА:

За чистење на која било површина од нечистотија, прашина, маснотии, итн, избришете ја со меката страна на крпата. Користете детергент доколку е потребно.

Измијте ја одделно од другите ткаенини. Не ја пеглајте, немојте да ја сушите на радијаторите.