Кристална колагенска маска за очни капаци

381,00 ден

Ја освежува зацврстува и хидратира кожата на очните капаци. Има подмладувачки и лифтинг ефект редуцирајќи ги скриените брчки.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Ја освежува зацврстува и хидратира кожата на очните капаци. Има подмладувачки и лифтинг ефект редуцирајќи ги скриените брчки.

Ја освежува зацврстува и хидратира кожата на очните капаци. Има подмладувачки и лифтинг ефект редуцирајќи ги скриените брчки.