Кристална колагенова маска за лице

302,00 ден

Комплексот од билни екстракти во комбинација со хидролизираниот колаген ја хидратираат кожата ја зацврстуваат и заштитуваат од стареење.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Комплексот од билни екстракти во комбинација со хидролизираниот колаген ја хидратираат кожата ја зацврстуваат и заштитуваат од стареење. Сигурното фиксирање на маската (позади ушите) овозможува ефект на ,,затегнување,, на лицето.