Крем серум за околу очи од серијата CHARM Collection

2.798,00 ден

По 45-годишна возраст, не постојат само внатрешни промени во телото на жената, туку и надворешни, кожата ја губи еластичноста. Функционирањето на потните и лојните жлезди слабее. На оваа возраст е време сериозно да ја разгледате вашата секојдневна грижа! Серијата TianDe Premium Charm Collection е специјално дизајнирана за жени по 45 година. Внимателно избраните компоненти ќе ви помогнат вашата кожа да се сети на младоста!

Споделете го продуктот

Опис

По 45-годишна возраст, не постојат само внатрешни промени во телото на жената, туку и надворешни, кожата ја губи еластичноста. Функционирањето на потните и лојните жлезди слабее. На оваа возраст е време сериозно да ја разгледате вашата секојдневна грижа! Серијата TianDe Premium Charm Collection е специјално дизајнирана за жени по 45 година. Внимателно избраните компоненти ќе ви помогнат вашата кожа да се сети на младоста!

Брчките околу очите се прво предавство на женското доба. Овие може да се појават кај некои луѓе по 25-годишна возраст, некои по 35-годишна возраст и други дури и по 40-годишна возраст.

Кремниот серум се бори со стареењето на кожата околу очите. Уживајте во свежиот, млад изглед!