Крем маска за регенерација “Морски еликсир”

266,00 ден

Маската има повеќекратен ефект врз кожата, ги обновува нејзините функции и ја подмладува.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Маската има повеќекратен ефект врз кожата, ги обновува нејзините функции и ја подмладува. Високата концентрација на полисахариди, обезбедува хидратација, негува и ја заздравува, помага за отстранување на токсините, го обновува здравјето и младоста на кожата.