Крем за тело од Морски Алги

1.205,00 ден

Крем за тело, збогатен со масла и природни екстракти, за сува кожа, дава нежност и еластичност. Користејќи го овој крем за тело, ќе почувствувате ефект веднаш по првата апликација. Кожата станува еластична, убава и едноставно “сјае одвнатре”!

Споделете го продуктот

Опис

Крем за тело, збогатен со масла и природни екстракти, за сува кожа, дава нежност и еластичност.
Користејќи го овој крем за тело, ќе почувствувате ефект веднаш по првата апликација. Кожата станува еластична, убава и едноставно “сјае одвнатре”!