Крем за тело од ЖенШен

1.089,00 ден

Крем за тело од ЖенШен Исклучителниот крем за тело, збогатен со минерални и природни екстракти, ја храни и тонизира кожата. Женшен содржи минерали, витамин Е, витамин Ц. Нанесете на телото 1-2 пати на ден.

Споделете го продуктот

Опис

Крем за тело од ЖенШен
Исклучителниот крем за тело, збогатен со минерални и природни екстракти, ја храни и тонизира кожата.
Женшен содржи минерали, витамин Е, витамин Ц.
Нанесете на телото 1-2 пати на ден.