Крем за раце Славитон 30 гр.

148,00 ден

ПОДОБРЕТЕ ЈА ЦИРКУЛАЦИЈАТА НА ВАШИТЕ ДЛАНКИ

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

ПОДОБРЕТЕ ЈА ЦИРКУЛАЦИЈАТА НА ВАШИТЕ ДЛАНКИ
Негова цел е да делува на рацете така што ќе ги заштити од иритации и да го подобри  крвотокот. Активните состојки ќе ви ги направат рацете нежни како свила.Начин на употреба: нанесете го кремот на чисти и суви раце.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.