Крем за раце од златен жен шен

260,00 ден

Кремот обезбедува ефикасна исхрана на кожата, совршено ја омекнува, и ја штити од надворешни влијанија. Екстрактот од женшен ја подобрува виталноста на клетките на кожата, ја стимулира нејзината обнова, ја чува младоста на кожата, тонизира и ја подобрува еластичноста.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Кремот обезбедува ефикасна исхрана на кожата, совршено ја омекнува, и ја штити од надворешни влијанија. Екстрактот од женшен ја подобрува виталноста на клетките на кожата, ја стимулира нејзината обнова, ја чува младоста на кожата, тонизира и ја подобрува еластичноста.