Крем за околу очи

1.242,00 ден

Овој гел овозможува нежна грижа за чувствителна кожа во областа околу очите, ја зголемува синтезата на колаген, видно ја затегнува кожата, ја зголемува влажноста на кожата со потребните витамини, и ги „пегла“ брчките.

Споделете го продуктот

Опис

Овој гел овозможува нежна грижа за чувствителна кожа во областа околу очите, ја зголемува синтезата на колаген, видно ја затегнува кожата, ја зголемува влажноста на кожата со потребните витамини, и ги „пегла“ брчките. Наменет е за интензивна корекција на промени кои се поврзани со стареењето на кожата.