Крем гел за туширање „Чоколадна Фантазија“

433,00 ден

Избор на слатко задоволство! Крем-гел со прекрасна мека текстура ќе ја пополни вашата бања со мирис на чоколадо. Таа има релаксирачки и смирувачки ефект врз кожата, што ја прави мазна како свила. 100% задоволство – 0 калории!
Споделете го продуктот

Опис

Избор на слатко задоволство! Крем-гел со прекрасна мека текстура ќе ја пополни вашата бања со мирис на чоколадо. Таа има релаксирачки и смирувачки ефект врз кожата, што ја прави мазна како свила.

100% задоволство – 0 калории!