Крем гел за туширање “Десерт од мандарина“

433,00 ден

Светла и весела, нежна, слатка и возбудлива миризба на мандарина Ви дава енергија.Гелот ја чисти и тонизира кожата, пријатно Ве расонува и помага во борба против заморот.

Споделете го продуктот

Опис

Светла и весела, нежна, слатка и возбудлива миризба на мандарина Ви дава енергија.Гелот ја чисти и тонизира кожата, пријатно Ве расонува и помага во борба против заморот.