Крем гел за околу очи со лифтинг ефект

1.138,00 ден

Освежувачката текстура која што веднаш се впива во кожата и и дава влага на кожата, ги отстранува темните кругови околу очите и ги намалува „кесичките“ под очите.

Споделете го продуктот

Опис

Освежувачката текстура која што веднаш се впива во кожата и и дава влага на кожата, ги отстранува темните кругови околу очите и ги намалува „кесичките“ под очите.