Крема за раце – Тропско Нони

392,00 ден

Кремот ја враќа хидро-липидната бариера на кожата, ја враќа нејзината мекост и нежност. Вашата кожа веднаш станува хидратантна, го снемува чувството на затегнатост и непријатност. Содржани во големи количини од сокот од овошјето нони, ја штитат кожата од штетните ефекти на слободните радикали и ја обновува кожата. Како резултат на тоа, вашите раце изгледаат добро негувани и привлечни.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Кремот ја враќа хидро-липидната бариера на кожата, ја враќа нејзината мекост и нежност. Вашата кожа веднаш станува хидратантна, го снемува чувството на затегнатост и непријатност. Содржани во големи количини од сокот од овошјето нони, ја штитат кожата од штетните ефекти на слободните радикали и ја обновува кожата. Како резултат на тоа, вашите раце изгледаат добро негувани и привлечни.