Крема за лице целосно опоравување и против брчки

1.260,00 ден

Нежен крем за Вашата кожа за заштита во текот на целиот ден. Ја елиминира сувоста, ја враќа еластичноста, а со тоа ја спречува појавата на брчките и намалување на веќе постоечките брчки и ја намалува возрасната пигментација на кожата.

Категории: , ,
Споделете го продуктот

Опис

Нежен крем за Вашата кожа за заштита во текот на целиот ден. Ја елиминира сувоста, ја враќа еластичноста, а со тоа ја спречува појавата на брчките и намалување на веќе постоечките брчки и ја намалува возрасната пигментација на кожата.