Концентриран крем за убавина Charm Collection, 50г.

2.921,00 ден

Поради иновативниот состав, кремот за убавина ќе ги намали длабочината и бројот на брчки притоа враќајќи ја претходната дефиниција на линиите на лицето. Редовната употреба на производот ќе произведе одлични резултати: проблематичните области на челото и околу усните се трансформираат, контурата на брадата станува поизразена. Лицето изгледа помладо.

Категории: , ,
Споделете го продуктот

Опис

Со какви проблеми се соочуваат жените со кожата на нивното лице по 45-годишна возраст?
Видливите брчки секако. Брчките на лице може да се појават дури и на 25-годишна возраст или како што ги нарекуваат козметолозите, статички брчки обично се појавуваат по 40-45 години. Тие се развиваат без оглед на работата на мускулите на лицето.

Поради иновативниот состав, кремот Концентрирана убавина ќе помогне да се намали длабочината и бројот на брчките, да се врати
поранешната дефиниција на линиите на лицето и да се врати  еластичноста на кожата.

Со редовната употреба на производот:
*Проблематичните области на челото и околу усните ќе се трансформираат, контурата на брадата видливо ќе се разликува.
*Кожата повеќе нема да изгледаат грубо, нејзиниот тон е значително ќе биде подобрен.
Лицето ќе зрачи со свежина и убавина!

Начин на користење:
Нанесете мала количина крем на претходно исчистената кожа на лицето и вратот со нежни кружни движења, избегнувајќи ја областа околу очите.