Козметичко сунѓерче за миење лице (12 бр.)

456,00 ден

Сунѓерот заснован на целулоза е дизајниран за брзо и нежно чистење на кожата на лицето, совршено ја освежува и ја масира вашата кожа, ги чисти порите и има пилинг ефект.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Сунѓерот заснован на целулоза е дизајниран за брзо и нежно чистење на кожата на лицето, совршено ја освежува и ја масира вашата кожа, ги чисти порите и има пилинг ефект.

Примена: пред употреба, навлажнете го сунѓерот со вода; По употреба, темелно измијте го и исушете го.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.