Козметичко млеко за миење против брчки – 100 гр.

618,00 ден

Млекото за миење лице помага да се отстранат нечистотиите и шминката од лицето.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Млекото за миење лице помага да се отстранат нечистотиите и шминката од лицето. Ја ослободува кожата од непријатното чувство на сувост и затегнатост на кожата и и дава на кожата природна боја.

ПРИМЕНА: Се меша мала колочина од млекото со вода во рацете, па се нанесува  на лицето. На крај се измива темелно. Се препорачува за употреба 1-2 пати на ден.

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.