Интимниот гел за деликатна грижа

627,00 ден

Интимниот гел од колекцијата  на TianDe ви овозможува да се чувствувате пријатно и да зрачите со самодоверба во текот на целиот ден!

Врз основа на природни сурфактанти од ботаничко потекло, содржи повеќе од 99% природни состојки. Top Intimate Care Gel е мулти-функционален производ за интимната зона.

Тајната на неговата ефикасност е во големата количина на природни состојки .

Гелот ја смирува иритацијата и спречува  инфекции, тој го одржува природното, интимно подрачје на микрофлората.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Интимниот гел од колекцијата на TianDe ви овозможува да се чувствувате пријатно и да зрачите со самодоверба во текот на целиот ден! Врз основа на природни сурфактанти од ботаничко потекло, содржи повеќе од 99% природни состојки. Top Intimate Care Gel е мулти-функционален производ за интимната зона.