Заштитен крем за тело „Baby Bambo„ 50гр.

228,00 ден

Заштитниот крем за тело се грижи за кожата на бебето од првите денови.

Споделете го продуктот

Опис

Заштитниот крем за тело се грижи за кожата на бебето од првите денови. Благодарение на природниот состав, совршено одговара за грижа за деликатната и чувствителна кожа на децата.


Дејство:
– ја храни и хидрира деликатната кожа
– штити од ветер, студени температури и топлина
– ја елиминира сувоста, лупењето и иритацијата
– пом
ага во елиминирање на осипите


Детскиот крем Baby Bambo е погоден не само за 
децата, маслото, витамините и екстрактите што ги содржи, исто така, може да бидат корисни и за возрасните.

 

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.