Завои за раце со турмалин (2 пар.)

1.176,00 ден

Тие помагаат во подобрување на состојбата како резултат на повреди на зглобовите.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Тие помагаат во подобрување на состојбата како резултат на повреди на зглобовите.

Се препорачува за луѓе чија активност е поврзана со зголемено оптоварување на лактот, зглобот и раката.

Ставете влажно марамче на вашиот зглоб или лактот, а потоа завојот за раце. Од 1 до 7 дена користете 10 минути, 2 пати на ден. Во зависност од индивидуалната толеранција за производот во наредните денови, секоја сесија може да се зголеми за 1 минута секој ден, за да достигне максимум 20 минути, 2 пати на ден. Задржете го режимот три месеци. По пауза од 1 месец, циклусот може да се повтори со истиот режим на работа.

 

За дополнителни информации околу начинот на користење консултирајте се со ВАШИОТ професионален консултант.