Додаток во исхрана со Л-аргинин

1.574,00 ден

“Active Life” ни помага да се справиме со предизвиците на денот со најновиот производ на компанијата Тианде наречен “Храна за мозокот” Л-аргинин збогатен со глицин и Вит. Б5 L-аргинин, накратко наречен само аргинин, е вредна амино киселина!

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

“Active Life” ни помага да се справиме со предизвиците на денот со најновиот производ на компанијата Тианде наречен “Храна за мозокот”  Л-аргинин збогатен со глицин и Вит. Б5

L-аргинин, накратко наречен само аргинин, е вредна амино киселина!

Аргинин ја подобрува функцијата на мозокот. Ги поддржува активностите на мозокот и ја забрзува обработката на информациите.

Вклучете го вашиот мозок: направете сè што планирате.
Брзото темпо на нашиот живот диктира збир на нови правила. Вашата работа, вашето семејство, пријателите, твоето хоби … честопати се чувствуваме преморени, обидувајќи се да ги исполниме сите рокови. Како резултат на тоа, стресот станува наш постојан придружник …

Гелот ги содржи сите важни супстанции за вашето тело – L-аргинин и глицинските амино киселини, со додадена моќ на витамин Б5. Работејќи заедно, активните компоненти на гелот:
– помагаат во поддршката на енергетскиот потенцијал на вашето тело;
– подобрување на вашиот имунолошки систем;
– да се чувствувате повеќе среќни и позитивни;
– ќе ви овозможи да се борите против стресот како резултат на вашата напорна дневна рутина и бескрајниот проток на информации.

Гелот со додаден Л-аргинин и глицин може да се нарече мулти-функционален производ кој ќе ви помогне да постигнете голем број задачи. Гелот ќе им помогне на средовечните луѓе и постарите граѓани да останат активни и да се чувствуваат одлично.

ПРИМЕНА: Возрасните треба да земат 1 кесичка на ден со храна во рок од 3 недели. За подобри резултати повторете по еден месец. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза. Не користете како замена за редовна храна.