Двостран молив за очи и усни tianDe.

271,00 ден

Со помош на овие нови двострани моливчињ аод TianDe, можете да бидете различни секој ден.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Со помош на овие нови двострани моливчињ аод TianDe, можете да бидете различни секој ден.

Со помош на храбрата боја на Alizarine_Sangria, можете да создадете стилс и омбре ефект.

Розовите нијанси на Pink_Beige се совршени за природниот изглед во текот на денот.

Природните компоненти во составот на боичките се грижат за деликатната кожа на усните.