Дамска влошка Алое

31,00 ден

Секојдневно чувство на удобност, таа содржи природни билни екстракти, го спречува непријатниот мирис. Обезбедува чувство на свежина и удобност.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Секојдневно чувство на удобност, таа содржи природни билни екстракти, го спречува непријатниот мирис. Обезбедува чувство на свежина и удобност.