Гламурозен сјај за усни

400,00 ден

Богата бисерна текстура која создава зачудувачки, блескав ефект на вашата насмевка. Овој хранлив комплекс нежно се грижи за деликатна кожа на усните.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Богата  бисерна текстура  која создава зачудувачки, блескав ефект на вашата насмевка. Овој хранлив комплекс нежно се грижи за деликатна кожа на усните.