Гел за миење лице Master Herb

755,00 ден

Фито корекција на проблематична кожа Гелот е специјално дизајниран за секојдневно чистење на масна кожа. Нежно и ефикасно ги отстранува нечистотиите. Ја нормализира активноста на лојните жлезди, ја смирува кожата, го отстранува црвенилото и го обновува нивото на pH.

Категории: ,
Споделете го продуктот

Опис

Фито корекција на проблематична кожа

Гелот е специјално дизајниран за секојдневно чистење на масна кожа. Нежно и ефикасно ги отстранува нечистотиите. Ја нормализира активноста на лојните жлезди, ја смирува кожата, го отстранува црвенилото и го обновува нивото на pH.

За најдобри резултати, се препорачува да се користи во комбинација со други производи од серијата Master Master Herb.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.