Гел за интимна нега In Top 8 гр.

43,00 ден

Гелот In Top е дизајниран да ги задоволи индивидуалните и секојдневни очекувања на секоја  дама. Со смирувачки и омекнувачки ефект, овој деликатен производ ја одржува интимната рамнотежа и  и дава долготрајна свежина.

Гелот за интимна нега содржи повеќе од 99% природни состојки. Ја олеснува иритација и ги спречува инфекциите, помага во одржување на природната флора на интимната зона.Обезбедува чувство на чистота и свежина.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Гелот In Top е дизајниран да ги задоволи индивидуалните и секојдневни очекувања на секоја дама. Со смирувачки и омекнувачки ефект, овој деликатен производ ја одржува интимната рамнотежа и и дава долготрајна свежина.