Балсам за устни „Pro Botanic“, 4,5 гр

449,00 ден

Балсам за усни Pro Botanic 4,5 гр. ( истото важи како за претходниот продукт погоре), Нашите усни се склони кон атмосферски промени, и во зима и во лето.

Категорија:
Споделете го продуктот

Опис

Балсам за усни Pro Botanic 4,5 гр. ( истото важи како за претходниот продукт погоре), Нашите усни се склони кон атмосферски промени, и во зима и во лето.

Резултатите се сувост и губење на бојата.
Ако вашите усни се испукани, ќе почувствувате промена во состојбата дури и на првиот ден од употребата, благодарение на природните масла и билки што ги содржи.
Користете наутро и навечер. Исто така погоден за мали деца.