Балзам за коса со екстракт од Алое за волумен

896,00 ден

Ја заштитува косата од сушење, ја подобрува структурата на влакното, дава волумен и здрав сјај. Активните биосостојки во балсамот, заедно со екстрактот од Алое, ја хранат ослабената коса со потребните хранливи материи. Се препорачува за оштетена коса.

Споделете го продуктот

Опис

Ја заштитува косата од сушење, ја подобрува структурата на влакното, дава волумен и здрав сјај. Активните биосостојки во балсамот, заедно со екстрактот од Алое, ја хранат ослабената коса со потребните хранливи материи. Се препорачува за оштетена коса.