Антицелулитен крем со масло од чили 100 гр

987,00 ден

Одлично ја загрева кожата, ја подобрува циркулацијата. Кремот го забрзува отстранувањето на масти од телото, го подобрува клеточниот метаболизам, го спречува создавањето на масни наслаги, го намалува обемот, ја тонизира и ја зајакнува кожата, ја прави мазна и еластична, а исто така има затоплувачки ефект, кој помага да се отстранат мастите од клетките.

Споделете го продуктот

Опис

Одлично ја загрева кожата, ја подобрува циркулацијата. Кремот го забрзува отстранувањето на масти од телото, го подобрува клеточниот метаболизам, го спречува создавањето на масни наслаги, го намалува обемот, ја тонизира и ја зајакнува кожата, ја прави мазна и еластична, а исто така има затоплувачки ефект, кој помага да се отстранат мастите од клетките.