Антивоспалителен лосион

910,00 ден

Лосионот е богат со билки и добро се апсорбира во кожата. Освежува, тонизира, има зацврстувачки ефект, го отстранува вишокот на себум.

Споделете го продуктот

Опис

Лосионот е богат со билки и добро се апсорбира во кожата. Освежува, тонизира, има зацврстувачки ефект, го отстранува вишокот на себум. Растителните екстракти смируваат и придонесуваат за брзо исчезнување на црвенило. Ја чисти и навлажнува кожата, го отстранува воспалението истовремено негувајки ја. Ја штити, ја чува младоста на кожата.

За дополнителни информации консултирајте се со Вашиот професионален консултант.